Kako hitreje odpraviti težave v omrežju?

Po podatkih proizvajalca naj bi imela podjetja po 90 dneh uporabe Cisco DNA Centra za optimizacijo omrežja kar 50 % znižanje števila prijav za težave z brezžično povezavo, saj rešitev z enotno nadzorno ploščo omogoča podroben vpogled v stanje vsake omrežne naprave in odjemalca v vašem omrežju. Rešitev Cisco SD-WAN pa omogoča urejanje politike v upravljavskem vmesniku, kar omogoča hitro korelacijo in ublažitev napak.

Katerih izzivov se še lahko lotite z rešitvijo SD-WAN?

V videu je Damir Benedičič že nakazal, da lahko z rešitvijo SD-WAN določene aplikacije optimizirate proti drugim, kar je še posebej pomembno, če imate v vašem podjetju aplikacije, ki pod nobenim pogojem ne smejo prenehati delovati. Arhitektura SD-WAN je v tem primeru prava rešitev za vas, saj omogoča bistveno večjo zanesljivost delovanja s tako imenovanim matričnim pristopom (fabric design).

Optimizacija in prioritizacija aplikacij pa sta le dve prednosti tehnologije SD-WAN, ki deluje na principu prioritizacije prometa in tako omogoča, da dostopa do storitev ni več potrebno centralizirati preko ene same lokacije. Na ta način omogoča hiter, varen in zmogljiv dostop do aplikacij in storitev ne glede na lokacijo uporabnikov. Več o postavitvi SD-WAN rešitve v Meraki okolju, ki je prvenstveno namenjena za mala in srednje velika podjetja, pa lahko izveste z ogledom posnetka spletnega srečanja Revolucija varnih omrežij, ki ga najdete v naši knjižnici znanja.

OGLED SPLETNEGA SREČANJA

Želite izvedeti več?

Povabite nas na sestanek in z veseljem vam podamo vse odgovore na vprašanja, ki vas zanimajo.