Koliko časa traja implementacija SD-WAN arhitekture?

Cisco SD-WAN lahko postavimo z rešitvijo Cisco, ki jo gradimo na klasičnem portfelju Cisco usmerjevalnikov. Za tiste, ki potrebujete enostavnejše prostrano omrežje, pa predlagamo uporabo tehnologije Meraki. Implementacija Cisco SD-WAN na klasičnem portfelju zahteva malce več časa, zaradi priprave ustreznih komunikacijskih politik in matrik. Rešitev Meraki pa lahko postavimo v manj kot treh mesecih, odvisno od števila lokacij in kompleksnosti, več o sami postavitvi pa izveste v priloženem videu.

Začetna konfiguracija in postavitev SD-WAN omrežja lahko zahteva nekaj časa, vendar bo v zameno olajšala upravljanje in povezovanje več lokacij. Vas zanima, kako enostavno, le z nekaj kliki, povezati dve lokaciji?

V manj kot minuti vam naš tehnični svetovalec za omrežja in varnost, Tomaž Klemenčič, pokaže, kako enostavno je povezati dve oddaljeni lokaciji in pove: “Glavna prednost platforme Meraki je ta, da ji samo povemo, kakšno končno stanje želimo, ne rabimo pa se ukvarjati, kako bomo do te rešitve prišli, saj se sama konfiguracija izvede v ozadju.” Za več informacij o delovanju rešitve Meraki in prikaz konfiguracije, vabljeni k ogledu celotnega spletnega srečanja Revolucija varnih omrežij.

OGLED SPLETNEGA SREČANJA

Želite izvedeti več?

Povabite nas na sestanek in z veseljem vam podamo vse odgovore na vprašanja, ki vas zanimajo.